شبکه اجتماعی ورزشی - دی اسپورت

دانلود رایگان فیلم ایرانی,بهترین سایت دانلود فیلم,آهنگ های جدید ایرانی,خندوانه,اخبار پرسپولیس

شبکه اجتماعی ورزشی - دی اسپورت

دانلود رایگان فیلم ایرانی,بهترین سایت دانلود فیلم,آهنگ های جدید ایرانی,خندوانه,اخبار پرسپولیس

طرز تهیه خوراک مجارستانی

طرز تهیه خوراک مجارستانی
طرز تهیه خوراک مجارستانی؛ غذایی  سرشار از پروتئین

به گزارش دی اسپورت به نقل از بیتونه غذاهای سنتی مجارستان که در طول هزاران سال تاریخ کشور توسعه پیداکرده است، بخشی غرورآفرین و مهم از میراث فرهنگی این مرز و بوم را نمایش می‌دهد. بهترین غذای مجارستان چیست؟ در مجارستان چی بخورم؟ اگر این‌ها سوالات شماست، حتماً این نوشتار را بخوانید. در این مقاله غذا‌های معروف مجارستانی را به شما معرفی می‌کنیم تا در سفر خود به این کشور، آن‌ها را از دست ندهید.

خوراک مجارستانی؛ غذایی کامل و سرشار از پروتئین


خوراک مجارستانی یک غذای فوق العاده است که علاوه بر سالم بودن قابل انجماد نیز هست. این یعنی می توانید این غذا را تا مدت ها در فریزر نگهداری کنید. و اما ببینیم غذای امروز چه ویژگی های تغذیه ای دارد.

 

 


 


همانطور که می دانید گوشت قرمز حاوی کامل ترین پروتئین است و برای پوست و مو بسیار خوب است. همچنین پروتئین موجود در آن کمک می کند عمل هضم کندتر پیش برود، بنابراین مدت زمان طولانی تری سیر خواهید بود. روغن زیتون نیز حاوی چربی سالم است و چربی هم از جمله غذاهای دیر هضم است. دیگر مواد این خوراک را سبزیجات و ادویه ها تشکیل می دهند که حاوی کربوهیدرات سالم و فیبر هستند. خوراک مجارستانی تمام ویژگی های یک غذای کامل را دارد و می تواند به سادگی وارد برنامه غذایی تان شود. کالری یک وعده آن کمی بالا است اما کیفیت کالری که وارد بدنتان می کنید فوق العاده است.

طرز تهیه خوراک مجارستانی :


به گوشت ها یک دوم قاشق چای خوری نمک و یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه بزنید. روغن را در یک ماهی تابه بزرگ روی دمای متوسط رو به بالا گرم کنید. یک سوم گوشت ها را به ماهی تابه اضافه کنید. به مدت 6 دقیقه یا تا زمانی که دو طرف گوشت ها قهوه ای طلایی شد آنها را بپزید. گوشت ها را به یک بشقاب منتقل کنید. همین فرآیند را دو مرتبه دیگر با گوشت ها انجام دهید.


 


شعله را تا متوسط پایین بیاورید و پیاز را به ماهی تابه اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند بپزید. آرد، فلفل قرمز، زیره و سیر را اضافه کنید و یک دقیقه بپزید. سرکه را اضافه کنید و 2 دقیقه یا تا زمانی که حالتی سفت بگیرد بپزید. در حال پخت مواد را دائم بهم بزنید.


 


یک فنجان آب، آبِ گوشت و گوشت ها را به ماهی تابه اضافه کنید. شعله را کم کنید و به مدت 1 ساعت و 15 دقیقه بپزید. سیب زمینی، هویج، فلفل دلمه ای و یک فنجان آب باقی مانده را اضافه کنید. درب ماهی تابه را بگذارید و 45 دقیقه تا 1 ساعت دیگر بپزید ( تا زمانی که مواد نرم شوند ). با یک چهارم باقی مانده نمک و یک چهارم باقی مانده فلفل به خوراک چاشنی بزنید. غذا آماده سرو است.



گولاش | Gulyás

گولاش یکی از معروف‌ترین غذاها در مجموعه آشپزی مجارستان است ولی حتی امروزه تصورات بسیار غلطی در مورد نسخه اولیه این غذای مشهور وجود دارد. نام این غذا از واژه «gulyás» به معنی چوپان آمده است که غذای کامل خود را درون یک دیگچه بر روی آتش می‌پختند. امروزه گولاشی که درون دیگچه پخته شود به عنوان اصلی‌ترین نسخه شناخته می‌شود. تقریباً هر منطقه از کشور مجارستان نمونه مختص به خود را دارد ولی یک گولاش معمولی چیزی مابین سوپ و آبگوشت است که از گوشت گاو (یا گوساله)، هویج، سیب‌زمینی، ادویه و پاپریکا تشکیل می‌شود. گولاش تاریخی به قدمت قرن نهم میلادی دارد ولی از قرن نوزدهم تبدیل به یک نشان ملی و ابزاری برای حفظ هویت مجارستانی شد.

سوپ ماهیگیر | Halászlé

سوپ ماهیگیر نیز جایگاهی مهم در بین غذاهای ملی کشور داشته و همانند گولاش درون یک دیگ بر روی آتش پخته می‌شود. این سوپ با ترکیبی از ماهی‌های رودخانه (کارپ، گربه ماهی، پرچ یا اردک ماهی) و مقدار زیادی پاپریکا که به آن رنگ قرمز روشن می‌دهد آماده می‌شود. این غذا مدل‌های مختلفی دارد که در میان آن‌ها la Baja (که با پاستای ضخیم و ماهی کارپ درست می‌شود) یا Szeged (که با ترکیبی از چهار گونه ماهی پخته می‌شود) از همه معروف‌تر هستند

منبع : beytoote.com

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.